Despre POWERLEDS

Bine ai venit la POWERLEDS, magazinul tau online cu cea mai variata gama de produse bazate pe tehnologia cu LED, oferte personalizate, puncte bonus pentru clientii fideli si cele mai accesibile preturi!

Compania noastra

POWERLEDS  va pune la dispozitie cele mai acesibile preturi pentru o gama variata de produse cu LED ( Benzi, Becuri, Spoturi, Tuburi, Panouri Slim, Proiectoare, Lampi pentru Iluminat Industrial si Stradal) in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate.
Magazinele noastre, atat fizice cat si oline, sunt dedicate solutiilor de iluminat cu LED si se bucura de o continua crestere datorita interesului acordat solutiilor de iluminat cu LED, oferind produsele de cea mai inalta calitate aparute pe piata asiatica.

POWERLEDS ofera servicii excelente clientilor sai, astfel incat sa puteti conta pe noi pentru a asigura o tranzactie eficienta, de la identificarea produselor dorite si efectuarea comenzii pana la livrarea acesteia.

Va punem la dispozitie oferte personalizate, special create sa va satisfaca nevoile, puncte de fidelitate pe care le puteti transforma in voucher de reducere pe site-ul nostru si o echipa profesinosta a carei datorie este sa va furnizeze prdusele perfecte de iluminat, in deplina siguranta si in cel mai scurt timp posibil. 

POWERLEDS inseamna totodata SERVICII DE CALITATE care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinele noastre. Pe langa consiliere si consultanta, servicii de logistica si asistenta, va transformam vizita intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu pritenos si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

Echipa noastra 

Avem o echipa completa, experimentata, ce garanteaza calitatea produselor si a serviciilor POWERLEDS.  Suntem siguri ca vei gasi cele mai potrivite solutii de iluminat cu LED pentru a pune in practica aplicatiile dorite si daca ai nevoie de asistenta suplimentara, personalul nostru iti sta la dispozitie si este bucuros sa te sfatuiasca. Daca ai intrebari ne poti suna la 0752 227 009 SAU 0741 260 738.

Valorile noastre ne-au insotit inci de atunci cand compania POWERLEDS a luat fiinta si totodata ne-au asigurat fiecare succes de pana acum. Fideli acestor valori, avem incredere ca si pe viitor vom fi cea mai potrivita alegere pentru fiecare dintre clientii si colaboratorii nostri.

Magazinele noastre

Pentru ca dorim sa iti oferim cele mai bune solutii de iluminat, potrivite nevoilor si cerintelor tale, va  stam la dispozitie cu informatii si va oferim consiliere in oricare din showroom-urile noaste din:

  • Bucuresti sectorul 6, Strada valea lunga, Nr.7, Bloc 140, Scara A,Etaj 8, Ap. 32
  • Beneficii solutii iluminat cu LED
  • Eficienta: Produsele cu LED consuma pana la 90% mai putina energie fata de produsele traditionale de iluminat.
  • Durabilitate: Produsele cu LED sunt mai robuste decat produsele traditionale de iluminat si au pana la 50.000 de ore durata de functionare.
  • Siguranta: Produsele cu LED nu se incalzesc in exces si limiteaza accidentele la atingere si producerea incendiilor.
  • Ecologice: Produsele cu LED sunt realizate din materiale nontoxice si sustenabile, iar acestea contribuie semnificativ la economisirea resurselor pe care planeta ni le pune la dispozitie